• Fri fragt over 499 kr.
  • 14 dages returret
  • Stort udvalg
  • Ingen gebyrer

Product was successfully added to your shopping cart.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger soundbutikken.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: https://cookieinformation.com/ m.fl

Soundbutikken.dk bruger cookies for at gøre det nemmere og hurtigere for dig, at handle på Soundbutikken.dk. Vi benytter 1. parts og 3. parts cookies til

  • At optimere og holde hjemmesiden kørende.
  • At analyser webstatistik.
  • At målrette markedsføring til brugere.

Nedenfor kan du se, hvad vi bruger af cookies og hvordan du sletter dem.

Hvilke cookies bruger Soundbutikken?

Vi placerer både 1. & 3. parts cookies, når du bruger soundbutikken.dk. Vi kan kun se de cookies vi slev placerer. Vi kan dermed ikke se informationerne fra andres cookies. Ligesom andre heller ikke kan se informationerne fra vores cookies.

1. parts cookies er også kaldet de ”Tekniske cookies” som er nødvendigt for at websitet fungerer. Det er de tekniske cookies der er grunden til, at du kun behøver at indtaste brugernavn og password (hvis du har oprettet en konto) én gang under et besøg på Soundbutikken.dk. Det er også denne type cookies, der gør det muligt for dig at handle på Soundbutikken.dk, når der anvenders en elektronisk indkøbskurv eller betalingsmodul. Det er de tekniske cookies, som sikrer, at den elektroniske indkøbskurv husker de varer du har lagt i kurven, mens du handler eller kigger videre på hjemmesiden.

3. parts cookies bruges til statistik, tracking, analyse og markedsføring. Så vi blandt andet kan se hvor mange besøgende der hver dag er på Soundbutikken.dk.  

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om brugeren. Cookies bruges bl.a. til at lagre oplysninger om din adfærd på soundbutikken.dk og er nødvendige for mange af vores ydelser. Fx til indkøbskurven, som husker varerne i indkøbskurven ved hjælp af cookies.

Cookies bruges endvidere til at personalisere hjemmesider, til statistik om brugernes adfærd, målrettet markedsføring, udvikling af mere brugervenlige tjeneste. 

Der findes grundlæggende to typer cookies, "midlertidige" og "permanente". De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på soundbutikken.dk og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på din enhed (computer, tablet, smartphone osv). Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode (indstilles i din browser), men vil blive fornyet hver gang du besøger soundbutikken.dk.

Cookies gør det enkelt og hurtigt for dig som kunder, at handle hos os ved at analysere den måde, du navigerer rundt på hjemmesiden. 

Slet cookies

Du kan altid slette dine cookies igen; i Internet Explorer skal du blot vælge ’funktioner’ i menuen, derefter ’internetindstillinger’ og til sidst ’slet cookies’. Og så er alt slettet igen.

Spørgsmål

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os..

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@soundbutikken.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Soundbutikken ApS
Sluseholmen 24 1tv
2450 København SV
Telefon: 61 59 70 00
Email: info@soundbutikken.dk

Cookies-politik

Soundbutikken.dk bruger cookies for at gøre det nemmere og hurtigere for dig, at handle på Soundbutikken.dk. Vi benytter 1. parts og 3. parts cookies til

  • At optimere og holde hjemmesiden kørende.
  • At analyser webstatistik.
  • At målrette markedsføring til brugere.


Nedenfor kan du se, hvad vi bruger af cookies og hvordan du sletter dem.

 

Hvilke cookies bruger Soundbutikken?

Vi placerer både 1. & 3. parts cookies, når du bruger soundbutikken.dk. Vi kan kun se de cookies vi slev placerer. Vi kan dermed ikke se informationerne fra andres cookies. Ligesom andre heller ikke kan se informationerne fra vores cookies.

1. parts cookies er også kaldet de ”Tekniske cookies” som er nødvendigt for at websitet fungerer. Det er de tekniske cookies der er grunden til, at du kun behøver at indtaste brugernavn og password (hvis du har oprettet en konto) én gang under et besøg på Soundbutikken.dk. Det er også denne type cookies, der gør det muligt for dig at handle på Soundbutikken.dk, når der anvenders en elektronisk indkøbskurv eller betalingsmodul. Det er de tekniske cookies, som sikrer, at den elektroniske indkøbskurv husker de varer du har lagt i kurven, mens du handler eller kigger videre på hjemmesiden.

3. parts cookies bruges til statistik, tracking, analyse og markedsføring. Så vi blandt andet kan se hvor mange besøgende der hver dag er på Soundbutikken.dk.  

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om brugeren. Cookies bruges bl.a. til at lagre oplysninger om din adfærd på soundbutikken.dk og er nødvendige for mange af vores ydelser. Fx til indkøbskurven, som husker varerne i indkøbskurven ved hjælp af cookies.

Cookies bruges endvidere til at personalisere hjemmesider, til statistik om brugernes adfærd, målrettet markedsføring, udvikling af mere brugervenlige tjeneste. 

Der findes grundlæggende to typer cookies, "midlertidige" og "permanente". De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på soundbutikken.dk og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på din enhed (computer, tablet, smartphone osv). Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode (indstilles i din browser), men vil blive fornyet hver gang du besøger soundbutikken.dk.

Cookies gør det enkelt og hurtigt for dig som kunder, at handle hos os ved at analysere den måde, du navigerer rundt på hjemmesiden. 

 

Slet cookies

Du kan altid slette dine cookies igen; i Internet Explorer skal du blot vælge ’funktioner’ i menuen, derefter ’internetindstillinger’ og til sidst ’slet cookies’. Og så er alt slettet igen.

 

Spørgsmål

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.